top of page

H2 BUYERS FORUM AT CGHJ2024

H2 BUYERS FORUM (JAPAN+KOREA)

H2 Buyers Forum

Simultaneous translation will be available throughout the conference

16 October 2024

In conjunction with the Connecting Green Hydrogen Japan 2024 Strategic Conference, H2 Buyers Forum (Japan + Korea) is a distinctive platform dedicated to bring together hydrogen buyers from various sectors in Japan and Korea. 

 

This Forum aims to facilitate a collaborative space for potential partners, fostering meaningful cooperation and advancing the establishment of a world-class, integrated hydrogen supply chain.

H2 Buyers Forum (Japan + Korea) is exclusively open to sponsors, speakers, and delegates.

Day 1 Afternoon - H2 Buyers Forum 

14:00 - 14:05
(05mins)

Welcome Remarks

14:05 - 14:20
(15mins)

[Opening Keynote] Global Dynamics in Hydrogen Supply and Demand Patterns
  • In this session, we'll take a close look at the multifaceted factors influencing the global hydrogen supply chain. It will cover emerging technologies, market dynamics, and the evolving demands for hydrogen across diverse sectors. This sharing aims to enhance your understanding of the relationship between supply and demand within the global hydrogen market.

14:20 - 15:20 

(60 mins)

[Workshop] Japan‘s Efforts in Building Supply Chains for Hydrogen and Ammonia
  • 14:20-14:40 [Keynote] Japan's Key Strategy Updates about Hydrogen and Ammonia Supply Chain​​

  • 14:40-15:00 [Keynote] Perspective by Japanese Industry

  • 15:00-15:20 [Keynote] Kawasaki’s Efforts to Build International Liquefied Hydrogen Supply Chain

  
Senior Representative
Kawasaki Heavy Industries, Ltd.

15:20 - 15:40

(20 mins)

[Keynote] South Korea‘s Future Scheme for Hydrogen and Ammonia Supply Chain

Afternoon coffee & networking break

16:10 - 16:50
(40mins)

[Workshop] Australian Hydrogen Partnership: Optimizing the Hydrogen Supply Chain
  • 16:10-16:30 [Keynote] Key Updates about the Australia Hydrogen Trade Partnership and its Future Roadmap

  • 16:30-16:50 [Keynote] Market Insights: Introduction of Projects for the Development of Hydrogen Supply Chain

16:50 - 17:30
(40mins)

[Workshop] Input by German Hydrogen Industry: Facilitating the International Hydrogen Market-Ramp Up
  • 16:50-17:10 [Keynote] The Significance of the Hydrogen Ecosystem in Facilitating German Energy Transition

  • 17:10-17:30 [Keynote] Market Insights: The Role of Hydrogen in the Future Energy Systems

Nikolaus Boltze
Country Representative for Japan, Korea and Oceania
thyssenkrupp AG

17:30 - 18:10
(40mins)

[Keynote] Collaborative Initiatives for Hydrogen Development in the Middle East: Present Status and Prospective Trends
  • 17:30-17:50 [Keynote] Oman's Path to Emerging as a Leading Clean Hydrogen Producer in the Future

  • 17:50-18:10 [Keynote] Market Insights: Unlocking Hydrogen Growth in the Middle East

bottom of page