top of page

TECHNICAL SUMMIT AT CGHJ2024

2024 TECHNICAL AGENDA

H2TECH

Simultaneous translation will be available throughout the conference

16 October 2024

Held in parallel with Connecting Green Hydrogen Japan 2024 Strategic Conference, H2Innovate Next is the must-attend H2 Technical Conference that is exclusively dedicated to discussing advanced technologies for the whole hydrogen industry.

 

H2Innovate Next is open to all delegates, exhibitors and visitors.

Day 1 Morning - H2Innovate Next Summit

11:30 - 11:50

(20 mins)

[Keynote] JOGMEC's Initiatives for Advancing CCUS Technologies for Hydrogen Production

Dr. Koji YAMAMOTO
Vice President, Energy Business Unit
JOGMEC, Japan Organization for Metals and Energy Security

11:50 - 12:10
(20 mins)

[Keynote] Fuel Cell Technologies for a Hydrogen Based Energy System: Latest Development and Improvements
  • Reserved for Sponsor

Lunch & Networking Break

Day 1 Afternoon - H2Innovate Next Summit

14:00 - 14:20(20 mins)

[Keynote] Using hydrogen combustion technology, existing gas turbines for hydrogen power generation
  • Reserved for Sponsor

14:20 - 15:10
(50 mins)

[Panel] Electrolysis Technologies Driving The Green Hydrogen Revolution

15:10 - 15:40
(30 mins)

[Keynote] Advancing CCUS Technologies for Hydrogen Production: Opportunities and Challenges
  • Reserved for Sponsor

15:40 - 16:10
(30 mins)

[Keynote] Hydrogen Storage Alloys: A long-term Solution for Hydrogen Energy Supply System
  • Reserved for Sponsor

Tatsuoki Kono
Professor
The University of Tokyo

16:10 - 16:40
(30 mins)

[Keynote] The Role of Catalysts on Hydrogen Production and Storage
  • Reserved for Sponsor

16:40 - 17:10
(30 mins)

[Keynote] Advanced Technology related to hydrogen compression solutions
  • Reserved for Sponsor

bottom of page